Jan Havránek

Nabídka moderování, ozvučení a osvětlení společenských akcí, či příprav společenských akcí na klíč.

Moderace
Zaručujeme profesionální moderaci Vašich akcí, širokého spektra. Máme mnohaleté zkušenosti s moderováním všeho druhu. Od dětských dní, sportovních klání až po návštěvy vrcholných politiků v severočeském kraji. Dynamika a atraktivita moderace je pak násobena vzájemnou spoluprací. Akce, pod které jsme podepsáni jako agentura VHsound, byly vždy moderovány ve dvou. Vysokou slovní zásobou a pohotovostí pro nepředvídatelné situace nás „vycvičila“ i léta strávená za rozhlasovým mikrofonem.
Ozvučení
Disponujeme Dvojí vzájemně propojitelnou aparaturou. Jsme proto schopni zajistit ozvučení pro menší sály stejně jako pro sportovní haly nebo náměstí. Kombinace výkonů jsou rozděleny takto:

1 kw
1,2 kw
2,2 kw

Osvětlení
Jedná se o světelné efekty oživující Vaši party nebo diskotéku. Jsou vzájemně kombinovatelé. K dispozici jsou na speciální objednávku. Ovšem vždy v ceně pronájmu aparatury. Příklad nabízených efektů: Strobo, Apollo a další…
Zajištění Programu
Díky našim dlouholetým kontaktům umíme zajistit v podstatě jakýkoli program, který je v Česku k dispozici. Máte-li problém s organizací, popřípadě nedostatek kontaktů, na osobnosti nebo zpěváky, kteří by vaší akci oživili, můžeme pro Vás takto zajistit.

Módni přehlídky
Zpěváky
Artistická vystoupení
Barmanskou show
Adrenalinové atrakce
Další dle přání

Akce na klíč
Vzhledem k tomu, že v dnešní době se každý potýká s nedostatkem času, může se stát že na reprezentaci Vaší firmy, nebo společnosti nemáte dostatek pracovních sil. Nabízíme Vám možnost přípravy programu a naplnění jednotlivých bodů, přesně podle Vašich představ. Co přesně Vám tak můžeme zajistit?

Plesy
Svatby
Společenské události
Dny otevřených dveří
Firemní dny
Prezentace (veletrhy a opod.)
Sportovní akce
Další dle přání

Natočení Reklamního Spotu
Uvažujete-li o vstupu do propagace formou rozhlasové reklamy, nabízíme Vám kreativní návrh a zpracování do finální podoby 30-ti sekundového reklamního spotu. Jeho hodnota se pak počítá podle použitých hlasů a náročnosti zpracování. Jak vypadají jednotlivé možnosti zpracování a jejich finální podoba si můžete poslechnout v sekci Demo spoty. Nabízíme:

Reklamní spot moderovaný (jeden hlas, jednoduchý podkres)
Reklamní spot hraný (více hlasů, více prvků dokreslujících atmosféru)

Hlasové Služby

Natočíme pro Vás firemní podcast na Vaší webovou stránku. Podcast je relativně nová a dynamicky se rozvíjející forma selfproma Vaší organizace. Návštěvník Vaší webové stránky tak může mít okomentován každý obrázek, nebo Vaše reklamní bannery na Vámi zaplacených místech nejčtenějších portálů. Zabýváte-li se i prodejem nebo informacemi pro zrakově postižené, natočíme jakékoli texty, které chcete mít na webu jak v psané, tak čtené verzi. Natočíme pro Vás čtené komentáře vašich firemních filmů, audioknihu, vyrobíme Vám novoročenku, natočíme audiotex. Díky našim hlasovým schopnostem pro Vás natočíme cokoli, co si budete přát. Jak mohou vypadat jednotlivé nabízené prvky si můžete poslechnout v sekci Demo spoty. Nabízíme:

Natočení Podcastu (ozvučená prezentace na internetu. /komentovaný banner/)
Čtené komentáře vašich firemních filmů (filmové prezentace)*
Audiotexové služby do vaší pobočkové ústředny
Audio výklad pro muzejní nebo jiné památkové prostory
Další dle přání

  • ) Filmové prezentace zajišťujeme full sevisem s partnerskou agenturou