ShowPark MARKET (Noční klub)

Nádherné dívky v Showparku Vás nenechají chladným. Celkem 58 pokojů naleznete v tomto unikátním nočním podniku. Nenucená chůze červenou uličkou a výběr té pravé Vám dodá veškerý komfort odlehčené atmosféry. Je na Vás, která dívka Vás zaujme a jak budou probíhat následující chvíle. Meze se nekladou, vše závisí jen na Vaší domluvě se slečnou.

Pokoje:
Pokoje jsou uzpůsobeny tak, aby navodily intimní atmosféru a zákazník se cítil příjemně. Čeká Vás veliká postel a čisté vytříbené prostředí. Samozřejmostí je sprcha a toaleta, které můžete beze studu využít a dopřát si tak veškerý komfort.

Prostředí klubu:
Součástí klubu je také elegantní bar s projekcí, kde si při sledování erotických videí můžete navodit tu správnou náladu. V případě, že se chcete uvolnit a dát si skleničku, můžete využít bar, nebo si nechat přinést objednávku přímo na pokoj.

Strip bar – AŽ DO ODVOLÁNÍ UZAVŘEN:
Toužíte po noci plné zábavy a krásných slečen? Je tu pro Vás otevřen Strip bar. Vždy od středy do soboty v rozmezí 20.00–06.00 si můžete užít nespoutanou atmosféru, kde se dočkáte nejednoho sexy vystoupení. Jestliže toužíte udělat party na klíč, mít tu nejlepší rozlučku, potěšit obchodní partnery nebo jen vyrazit ven s kamarády, obraťte se na nás. Prožijte nezapomenutelnou noc ve společnosti přitažlivých dívek. Rádi Vám vyjdeme vstříc v požadavcích na občerstvení, program a mnohé jiné.

Služby:
Nemáte dostatek hotovosti? Už nemusíte jít hledat bankomat. U nás si můžete pohodlně vybrat peníze přímo na baru, a to jak velkou hotovost chcete, pomocí platebních terminálů. Stačí jen doložit doklad totožnosti. Akceptujeme karty Visa, Mastercard, DC a JBC. Náš personál Vám na místě rád zodpoví Vaše případné dotazy.
Bubenské nábřeží 306/13 (Holešovická tržnice – hala 18), Praha 7-Holešovice
ZAVŘENO (Otevírá v So 12:00)